Műszaki szakértői tevékenység

Komplex szolgáltatás, a roncsolásmentes anyagvizsgálaton túl

24 órán belül válaszolunk

A velünk való együttműködés

Állunk rendelkezésére az alábbi területeken

  • Alapanyag átvételtől a gyártásközi ellenőrzéseken át a kész termék átadásáig.
  • Roncsolásos- és roncsolásmentes vizsgálatok szabványoknak való megfeleltetése.
  • Komplett minősítési dokumentáció készítése szabványos és vevői igények szerint.

  • Technológiai utasítások, mintavételi tervek, hegesztési dokumentáció és személyi tanúsítások felülvizsgálata és készítése.
  • Igény esetén elméleti/ gyakorlati oktatások szervezése a hegesztőknek.
  • Műszaki átvételeken, átadásokon a megrendelő képviselete.
műszaki szakértői tevékenység
műszaki szakértői tevékenység
Miért minket válasszon?
  • Az idősebb generáció tudását ötvözzük az új, innovatív, dinamikusabb megközelítéssel.
  • Nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, tudjuk mi az, ami valóban működik és kivitelezhető.
  • Komplex megoldást nyújtunk- az egész munkafolyamatot elejétől végéig megszervezzük és koordináljuk.

Milyen további előnyökre számíthat?

Professzionális csapat

Különböző szakterületen elismert munkatársakból álló csapat: anyagvizsgáló, hegesztőmérnök, hegesztő specialista, minőségellenőrzési szakember, gyártás technológus.

Szakértelem

Hármas szintű anyagvizsgálók, szakterületi gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársak.

Ügyfeleink mondták

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ajánlatadás feltétele, hogy pontosan ismerjük az ön igényeit és a feladatot. Annak érdekében, hogy az ajánlathoz szükséges minden információ a rendelkezésünkre álljon és minél előbb tudjunk önnek ajánlatot küldeni, kérjük töltse ki az IGÉNYFELMÉRŐ LAP-ot.

IGEN. Az Ajánlatkérés során van lehetőség jelezni, hogy sürgős munkavégzésre van szüksége. Ebben az esetben kollégánk rövid időn belül (1 óra) felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, az igényfelmérés meggyorsításának érdekében.

Az Adatlap beérkezéséről azonnal visszajelzést küldünk. A feldolgozást megkezdjük és hamarosan hívjuk telefonon.

Amennyiben a nem sürgős munkavégzést választja az ajánlatkérés során, úgy az adatlap beérkezése és az ezt követő telefonos egyeztetés után, maximum 24 ÓRÁN belül írásos AJÁNLATOT fog kapni.

Azonnal visszajelzünk erről és ha tudunk ajánlani alternatívát, megtesszük.

Az ÁRAJÁNLAT aláírással történő elfogadásakor jelezze, hogy Ön szeretne szerződéstervezetet biztosítani vagy tőlünk várja az alap dokumentumot. Amennyiben tőlünk várja az aláírt ajánlat beérkezése után, elküldjük Önnek.

Adott projekthez, vagy termékhez kapcsolódó ellenőrzési feladatok, melyek a szabványoknak, rendeleteknek, belső előírásoknak való megfelelőséget igazolják.

A részletes telefonos igényfelmérést, helyszíni egyeztetést, ajánlatadást és megrendelést követően a szolgáltatást az Ön telephelyén, munkaterületén fogja kapni.

A termék(ek) készültségéről, jelenlegi állapotáról, megfelelőségről vagy esetleges eltérésekről, hibákról.

Minden olyan tevékenység, feladat, amely a hegesztéshez kapcsolódik. Technológia kiválasztás, módosítás, helyesbítő-és javító intézkedésekre történő javaslattétel.  Hegesztési dokumentáció átvizsgálása, szükség esetén pótlása, komplettírozása. Hegesztők gyakorlati-és elméleti képzése. Felkészítés rendszertanúsító auditokra.

A részletes telefonos igényfelmérést, helyszíni egyeztetést, ajánlatadást és megrendelést követően a szolgáltatást az Ön telephelyén, munkaterületén fogja kapni.

Jelenleg alkalmazott technológiáinak megfelelőségéről, folyamat stabilitásáról, hegesztő személyzetének felkészültségéről, alkalmazott rendszerének szabvány szerinti megfelelőségéről.

Nem, az adott ajánlatot az Ön által igénybe venni kívánt szolgáltatásaink alapján készítjük el, teljesen személyre szabottan.

Mivel adott szolgáltatás, vagy szolgáltatási csomag teljesen személyre szabott, így az áraink is egyedi módon képződnek, a projekttől függően.

Természetesen igen.

Igen, van rá lehetőség. 

Amennyiben a feladat úgy kívánja és  az országok közötti együttműködés aktuális lehetőségei megengedik - igen, számíthat ránk külföldi projekteken is.

Nem, lehetőség van angol nyelvű dokumentáció elkészítésére is. Szükség esetén német, holland, francia, orosz, kínai és vietnámi anyagokat is összeállítunk.

24 órán belül válaszolunk

A közös munka folyamata

Azonnal reagálunk és felmérjük az igényét

Miután kitöltötte az ajánlatkérőt, sürgős esetben 1, de maximum 5 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Részletesen átbeszéljük az Ön problémáját, megkeressük a lehető legjobb roncsolásmentes anyagvizsgálati eljárást. A tökéletes megoldás érdekében, ha szükségét érezzük, egy helyszíni felmérés elvégzését ajánljuk.

Amint minden információ a rendelkezésünkre áll, teszünk egy ajánlatot. Ekkor jelezheti, ha igény van egy próbamunka elvégzésére.

Adminisztratív teendők

Következő lépésként készítünk egy árajánlatot, melyet az Ön részére elküldünk. Ha az árajánlat elfogadásra kerül, akkor azt egy szerződés-tervezet követi, és annak elfogadása után egy megrendelői lapot is küldünk.

Amint minden dokumentum jóváhagyásra került és aláírva visszakaptuk őket, már semmi sem áll a munkavégzés útjában.

Kiszállás és munkavégzés

A megrendelőlapon leírtakhoz híven, egy utolsó telefonos egyeztetés után megjelenünk a munkavégzés helyszínén. Itt a megbeszéltek szerint elvégezzük az adott feladatot.

A feladat elvégzése után elhagyjuk a helyszínt, majd a megbeszélt dokumentáció csomagot a feldolgozás után átadjuk Önnek.

Anyagvizsgálati megoldások egy kattintásra

Írja meg kérdését vagy problémáját, és szakértő csapatunk már el is kezdi keresni a megoldást.

Akár 1 órán belül visszahívjuk, nem játszunk az idejével.

Nagy Péter CEO roncsolásmentes anyagvizsgálat NDT

Kapcsolattartó

Nagy Péter Zoltán. / CEO

Péter a Control Labor Kft. ügyvezetője, mérnök, VT/PT/MT/UT tanusítványokkal rendelkező szakember, 10+ év tapasztalattal az ipari anyagvizsgálati módszerek területén, 20+ év gazdasági-, értékesítési tapasztalattal

Scroll to Top