Tanácsadás röntgengép beszerzéséhez

Változatos ipari tapasztalat a tökéletes megoldásért

24 órán belül válaszolunk

Komplett tanácsadás röntgengép beszerzéséhez

  • Felmérjük, milyen technikai paraméterekkel rendelkező eszközrendszerre van szüksége.
  • Megkeressük azokat a gyártókat, melynek gépei megfelelnek a feltételeknek és árajánlatot kérünk.
  • Ha a helyzet megkívánja, felkeressük a gyártót és bemutatót kérünk, hogy meggyőződjünk róla a gép valóban megoldást jelent az Ön problémájára.
  • Egyedi eszközkialakítás esetén koordináljuk a fejlesztést, a teljes megoldást beszerezzük, leszállítjuk, telepítjük, oktatást szervezünk.
tartálygyártás digitális radiográfiai vizsgálat
Miért minket válasszon?
  • Pontosan az Ön problémájára szabott megoldást keresünk, csak és kizárólag az Ön által megadott paramétereket véve figyelembe.
  • Megkeressük a legoptimálisabb sugárforrást, képalkotást, márkafüggetlenül és kompromisszumok nélkül.
  • Csapatunk teljes körű szakmai támogatást nyújt: árajánlatokat, konkrét bevezetési ütemterveket prezentál, biztosítja akár a teljes rendszer beszerzését, bevezetését, oktatását – igény szerint.
Milyen további előnyökre számíthat?

Független vélemény

Velünk ellentétben egy kereskedő cég nehezebb helyzetben van – ők csak azoknak a gyártóknak a termékeit javasolhatják Önnek, akikkel szerződésben állnak. Még akkor is, ha ez kompromisszumokkal jár.

Évtizedes szakértelem

Egy független anyagvizsgáló szervezet vagyunk ezért a vizsgálati paramétereket tartjuk szem előtt, ezekhez keresünk radiográfiai megoldást.

Ügyfeleink mondták

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a RÖNTGENGÉP BESZERZÉS TÁMOGATÁS pontosan?

A megrendelő fél tanácsot kér a folyamatait és végtermék minőségét legjobban támogató RT GÉP beszerzéséhez. Az igényeinek pontos ismeretében felkutatjuk azokat a gyártó, kereskedő feleket, akik a feladathoz megfelelő eszközöket gyártják. Ezekkel teszt vizsgálatokat végeztetünk és a komplett rendszerekre, vagy rendszer kombinációkra javaslatot teszünk az ügyfélnek. A végeredmény egy teljesen ügyfélre szabott rendszerleírás és árajánlatok a kért feladatokat legjobban kiszolgáló gyártók/forgalmazók eszközeiből.

Hol és mikor szokták a RT GÉP BESZERZÉS TÁMOGATÁS szolgáltatást igénybe venni?

Akik eddig ezt a szolgáltatást igényelték tisztában voltak azzal, hogy az RT GÉP beszerzése csak egy kis része a teljes bevezetési projektnek. Gyakran épületek építése, új futószalagok kialakítása, robotok beszerése és új személyzet felvétele és betanítása előzi meg a gépek gyártásba állítását. Esetenként a projekt összköltség csak kisebb része maga az RT Gép ára. A nem megfelelő választás pedig éppen ezért több szinten tudja károsítani a szervezetet.

Miben különbözik a RT GÉP BESZERZÉS és a BESZERZÉS TÁMOGATÁS között?

A beszerzés során a megadott feltételeknek megfelelő eszközt megvásároljuk és tovább értékesítjük a megbízónak, a beszerzés támogatás során tanácsot adunk a kiválasztáshoz.

Mennyi idő alatt kaphatok ajánlatot?

Általában 3-4 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, de maximum 24 órán belül mindenképpen jelentkezünk.

24 órán belül válaszolunk

A közös munka folyamata

Azonnal reagálunk és felmérjük az igényét

Miután kitöltötte az ajánlatkérőt, sürgős esetben 1, de maximum 5 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Részletesen átbeszéljük az Ön problémáját, megkeressük a lehető legjobb roncsolásmentes anyagvizsgálati eljárást. A tökéletes megoldás érdekében, ha szükségét érezzük, egy helyszíni felmérés elvégzését ajánljuk.

Amint minden információ a rendelkezésünkre áll, teszünk egy ajánlatot. Ekkor jelezheti, ha igény van egy próbamunka elvégzésére.

Adminisztratív teendők

Következő lépésként készítünk egy árajánlatot, melyet az Ön részére elküldünk. Ha az árajánlat elfogadásra kerül, akkor azt egy szerződés-tervezet követi, és annak elfogadása után egy megrendelői lapot is küldünk.

Amint minden dokumentum jóváhagyásra került és aláírva visszakaptuk őket, már semmi sem áll a munkavégzés útjában.

Kiszállás és munkavégzés

A megrendelőlapon leírtakhoz híven, egy utolsó telefonos egyeztetés után megjelenünk a munkavégzés helyszínén. Itt a megbeszéltek szerint elvégezzük az adott feladatot.

A feladat elvégzése után elhagyjuk a helyszínt, majd a megbeszélt dokumentáció csomagot a feldolgozás után átadjuk Önnek.

Anyagvizsgálati megoldások egy kattintásra

Írja meg kérdését vagy problémáját, és szakértő csapatunk már el is kezdi keresni a megoldást.

Akár 1 órán belül visszahívjuk, nem játszunk az idejével.

Nagy Péter CEO roncsolásmentes anyagvizsgálat NDT

Kapcsolattartó

Nagy Péter Zoltán. / CEO

Péter a Control Labor Kft. ügyvezetője, mérnök, VT/PT/MT/UT tanusítványokkal rendelkező szakember, 10+ év tapasztalattal az ipari anyagvizsgálati módszerek területén, 20+ év gazdasági-, értékesítési tapasztalattal