Vizsgálati technológia kidolgozása

Változatos ipari tapasztalat a tökéletes megoldásért

24 órán belül válaszolunk

Vizsgálati technológia kidolgozása

  • Átvizsgáljuk meglévő vizsgálati technológiáját, vagy pedig új rendszer kidolgozásakor, meghallgatjuk és dokumentáljuk vizsgálati igényeit.
  • Egyedi projekt keretében megkeressük azokat az eszközöket, eljárásokat, amellyel a kívánt vizsgálati eredményeket elérheti.
  • Mindezt megbízhatóan, kedvező ár-érték arányban érjük el, és figyelünk, hogy biztonságosan és kis környezeti terheléssel járó vizsgálati eljárást dolgozzunk ki
Miért minket válasszon?
  • Komplett javaslati dokumentáció csomaggal állunk rendelkezésére, amelynek a szükséges eszközök és egyúttal az eljárások is részeit képezik.
  • Több mint 10 év tapasztalatunk van a szakmában, változatos iparágak különféle problémáira találtunk már megoldást.
  • Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezünk, így minden információt be tudunk gyűjteni az optimális megoldásért.

Milyen további előnyökre számíthat?

Évtizedes tapasztalat

Független, akkreditált roncsolásmentes szervezet, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és kiterjet szakmai kapcsolatrendszerrel.

Szakértő kollégák

Hármas szintű végzettséggel rendelkező anyagvizsgálók és további szakértők, akik a teljes vizsgálati technológia elkészítését vállaljuk.

Ügyfeleink mondták

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a VIZSGÁLATI TECHNOLÓGIA KIDOLGOZÁS pontosan?

Olyan folyamat, ami során a kész termékről minél több információt összegyűjtünk és a megrendelő kérésére alternatív megoldásokat próbálunk ki annak érdekében, hogy a megbízásnak legjobban megfelelő modellt kidolgozzuk. A feladat a kész technológia és szükség esetén a hozzá tartozó eszközök átadásával, a rendszer bemutatásával, a háttéranyagok átadásával ér véget. A hegesztési technológia, minőségügy, hegesztési felügyelet – vagy más szervezeti egység munkájának változtatási javaslata ennek a feladatnak nincs a fókuszában.

Hol és mikor szokták a VIZSGÁLATI TECHNOLÓGIA KIDOLGOZÁS szolgáltatást igénybe venni?

Fémszerkezet gyártó cégek a folyamatosan gyártott termékeik vizsgálatát megbízhatóbb, pontosabb, költséghatékonyabb vizsgálatokkal szeretnék kiváltani, vagy új termékeiknél keresik a leghatékonyabb megoldást, amit később rendszeresítenének.

Miben különbözik a VIZSGÁLATI TECHNOLÓGIA KIDOLGOZÁS meglévő és új terméknél?

Meglevő termékeknél van múltbeli tapasztalat, a megbízó tudja, mit keres, melyik részen, melyik folyamaton akar javítani – az újaknál hiányzik ez a háttérinformáció.

Mennyi idő alatt kaphatok ajánlatot?

Általában 3-4 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, de maximum 24 órán belül mindenképpen jelentkezünk.

24 órán belül válaszolunk

A közös munka folyamata

Azonnal reagálunk és felmérjük az igényét

Miután kitöltötte az ajánlatkérőt, sürgős esetben 1, de maximum 5 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Részletesen átbeszéljük az Ön problémáját, megkeressük a lehető legjobb roncsolásmentes anyagvizsgálati eljárást. A tökéletes megoldás érdekében, ha szükségét érezzük, egy helyszíni felmérés elvégzését ajánljuk.

Amint minden információ a rendelkezésünkre áll, teszünk egy ajánlatot. Ekkor jelezheti, ha igény van egy próbamunka elvégzésére.

Hogyan történik a próbamunka?

Amennyiben az együttmüködésről való döntéshez próbamunka elvégzését kérte, a próbamunkáról egy ajánlatot készítünk.

A próbafeladat elvégzése után születik egy döntés, hogy tudjuk-e folytatni az együttműködést.

Adminisztratív teendők

Következő lépésként készítünk egy árajánlatot, melyet az Ön részére elküldünk. Ha az árajánlat elfogadásra kerül, akkor azt egy szerződés-tervezet követi, és annak elfogadása után egy megrendelői lapot is küldünk.

Amint minden dokumentum jóváhagyásra került és aláírva visszakaptuk őket, már semmi sem áll a munkavégzés útjában.

Kiszállás és munkavégzés

A megrendelőlapon leírtakhoz híven, egy utolsó telefonos egyeztetés után megjelenünk a munkavégzés helyszínén. Itt a megbeszéltek szerint elvégezzük az adott feladatot.

A feladat elvégzése után elhagyjuk a helyszínt, majd a megbeszélt dokumentáció csomagot a feldolgozás után átadjuk Önnek.

Anyagvizsgálati megoldások egy kattintásra

Írja meg kérdését vagy problémáját, és szakértő csapatunk már el is kezdi keresni a megoldást.

Akár 1 órán belül visszahívjuk, nem játszunk az idejével.

Nagy Péter CEO roncsolásmentes anyagvizsgálat NDT

Kapcsolattartó

Nagy Péter Zoltán. / CEO

Péter a Control Labor Kft. ügyvezetője, mérnök, VT/PT/MT/UT tanusítványokkal rendelkező szakember, 10+ év tapasztalattal az ipari anyagvizsgálati módszerek területén, 20+ év gazdasági-, értékesítési tapasztalattal